‎Нові начальники та буденні клопоти поліції в Кам’янському

‎Нові начальники та буденні клопоти поліції в Кам’янському

Поки у поліцейських міняється начальство, вони продовжують шукати та ловити злочинців.

Автор: Валентин Фіголь

У міського відділу Національної поліції в Кам’янському – новий начальник. Вчора на цю посаду було призначено підполковника поліції Пінчука Андрія Анатолійовича.

Андрій Пінчук – новий керівник поліції Кам’янського

До цього Андрій Пінчук обіймав посаду заступника начальника Кам`янського відділу поліції з питань громадської безпеки.

В органах внутрішніх справ Пінчук служить з 1996 року. Починав з роботи дільничим інспектором міліції. Проходив службу в підрозділах міліції громадської безпеки, превентивної діяльності поліції.

Підполковник поліції Пінчук замінив на посту начальника відділу поліції Кам’янського полковника Сергія Лукашова, який зараз очолює поліцію в Кривому Розі.

Вперше з 2012 року поліцію в місті очолює місцевий правоохоронець, та ще й служивший весь час в нашому місті. Попереднім місцевим очільником міліції був Олег Плачков, пізніше заарештований за низкою звинувачень у хабарництві та незаконному зберіганні зброї (частина звинувачень не були доведені – прим.ред.).

Одночасно з керівником міської поліції на посаду заступника начальника відділу – начальника відділу кримінальної поліції Кам`янського відділу поліції призначений майор поліції Карповський Сергій Вікторович.

Сергій Карповський очолив карну поліцію Кам’янського

До цього призначення він обіймав посаду старшого оперуповноваженого Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області. В органах внутрішніх справ С. Карповський служив з 1999 року. Проходив службу в кримінальному блоці.

Тимчасом поліцейські затримали чоловіка, який незаконно спиляв дерева акацій в районі вулиці Фурманова.

Отримавши сигнал від мешканців, поліцейські сектору реагування патрульної поліції Кам’янського відділу поліції встановили 36-річного місцевого жителя та виявили мікроавтобус «Volkswagen Transporter». Під час огляду місцевості були також виявлені зрізані дерева акацій та бензопила.

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України.