Ремонти доріг в Кам’янському: мрії комунальників

Ремонти доріг в Кам’янському: мрії комунальників

Про те, які дорожньо-ремонтні роботи вже почались в Кам’янському і які плануються, розповів Олег Максименко, директор департаменту житлово-комунального господарства та капітального будівництва Кам’янського.

Автор: Валентин Фіголь.

Складати точну карту дорожньо-ремонтних робіт на рік департамент буде після зими, зауважив О. Максименко. Але ще позавчора почався ямковий ремонт на вулицях центральної частини міста: проспекті Свободи, вулицях Медичній, Сачко, Шепетова, Москворецькій.

Також директор департаменту озвучив деякі плани щодо капітального ремонту міських доріг, зауваживши, що поки це лише його власні мрії.

Отже, мріється ремонт дороги по вулиці Дорошенка, яка перебуває в жахливому стані. Якщо відновити дорогу тут, зазначив пан Максименко, то по ній поїдуть вантажівки, і це розвантажить проспект Ювілейний та Свободи.

Також капремонту чекає вулиця Широка, яка йде через промислову зону.

Капремонту потребує проспект Аношкіна східніше перехрестя з вулицею Колеусівською, в бік промзони ПХЗ та Карнаухівки.

Ще директор департаменту хотів би відремонтувати вулицю Тритузну.

«Я наполягатиму на ремонті цих вулиць», – заявив О. Максименко депутатам міськради.

«В четвер-п’ятницю почнемо ямковий ремонт дороги на мосту через Дніпро, – поділився ближчими планами посадовець. – А також перейдемо на лівобережжя».

Депутати одразу почали нагадувати директору департаменту ЖКГ про ями, які треба було б ліквідувати на їхніх округах. Пан Максименко пообіцяв врахувати депутатські побажання. Зокрема, найближчим часом залатати дорогу в районі Дніпровського райвідділення поліції.

Нагадаємо, що Програмою соціально-економічного розвитку Кам’янського на 2020 рік передбачено проведення поточного ремонту 52 тис.м² міських доріг та 11,7 тис.м² дорожнього покриття на прибудинкових територіях.