Фотографуватись у масках закликає міське самоуправління молодих мешканців Кам’янського

Фотографуватись у масках закликає міське самоуправління молодих мешканців Кам’янського

Управління молоді та спорту міської ради запрошує кам’янчан до участі в інтернет-марафоні Молодіжної ради «#Я_відповідальний_громадянин»

Автор: Валентин Фіголь.

Коронавірус – найпопулярніший сьогодні запит в Інтернеті. Чим зайнятись в умовах самоізоляції під час карантину – найактуальніша проблема, особливо для молодих людей, вважають фахівці міського управління молоді та спорту Кам’янського. Вони нагадують молодим кам’янчанам: в соціальних мережах проходить зараз дуже багато цікавих онлайн-марафонів (спортивні, кулінарні, hand-made, лінгвістичні та благодійні). От Молодіжна рада нашого міста долучилась до цього руху зі своїм, як нині модно казати, марафон-челенджем.

Зараз на вулицях Кам’янського все частіше можно спостерігати людей в  різних захисних масках. З метою формування  у мешканців міста громадської свідомості щодо запобігання розповсюдженню  коронавірусної інфекції,  Молодіжна рада запустила у соціальних мережах марафон-челендж «#Я_відповідальний_громадянин». Кожен охочий може прийняти участь                        у марафоні. Для цього треба:  

– Викласти у соціальних мережах фото у масці;

– Відмітити сторінку Молодіжної ради (Instagram:@molod.rada, Facebook: Молодіжна рада місто Кам’янське);

– Передати марафон трьом своїм друзям;

-Та обов’язково вказати хештег: «#разом_з_МР #Я_відповідальний_громадянин».

Основна мета марафону – показати усім, що мешканці Кам’янського є соціально відповідальними,  дотримуються рекомендацій МОЗ, мають позитивне та креативне відношення до складної життєвої ситуації.