Травнева сесія міської ради Кам’янського пройде в карантинному режимі

Травнева сесія міської ради Кам’янського пройде в карантинному режимі

Провести сесію міської ради в травні так, щоб не заразити нікого коронавірусом розпорядився  Андрій Білоусов,міський голова Кам’янського. Це означає, що депутати збиратимуться без відвідувачів та запрошених, пояснив секретар міськради Олександр Залевський.

Автор: Валентин Фіголь.

Сесія міської ради відбудеться 29 травня. В розпорядженні міського голови зазначено, що сесія відбуватиметься згідно умов, прийнятих міським самоврядуванням на квітневій сесії на випадок карантину. Це означає, що підготовка та проведення сесії відбудуться в «карантинному» режимі – з ужиттям заходів недопущення розповсюдження коронавірусу.

На наступному тижні почнуться засідання депутатських комісій, розповів Олександр Залевський, секретар міськради. Депутати обговорюватимуть порядок денний сесії. Депутати та розпорядники коштів – автори проектів рішень, збиратимуться  в масках і без глядачів, зауважив О. Залевський. Тобто, журналістів та громадськість на комісії не пускатимуть.

Сама сесія, скоріш за все, відбуватиметься так, як і на початку квітня: депутати зібрались в масках і без публіки.

Порядок денний майбутньої сесії поки що вимальовується лише в загальних рисах. Зазвичай, кількадесят питань буде внесено додатковими в останню мить. 

Поки що серед проектів є кілька реорганізацій органів самоврядування та комунальних закладів,  децентралізація системи опалення, зміни до міських програм розвитку, передавання капремонту школи №20 в область, конкурс на вивезення відходів з закладів міста.

Докладніше про порядок денний наступної сесії – стане відомо ближче до кінця травня.