Полум’я відбирає життя людей в Кам’янському

Полум’я відбирає життя людей в Кам’янському

У вихідні в Кам’янському трапились 2 пожежі, які забрали людські життя, і ще одна особа отримала опіки.

Автор: Валентин Фіголь.

Вдень 15 листопада під час пожежі в приватному будинку по вулиці Залізничній в Карнаухівці загинула 59-літня жінка, власниця обійстя. За попередньою інформацією, вона в нетверезому стані заснула в хаті – ймовірно, з запаленою цигаркою. Постіль почала горіти та тліти, і жінка задихнулась в диму.

Син постраждалої – за попередньою інформацією, теж нетверезий, зайшов в будинок і побачив пожежу. Він витяг матір надвір і намагався загасити тліючий одяг. Але жінка вже померла. Поліція зареєструвала інцидент як нещасний випадок, повідомила Олена Тімченко, прес-офіцер Кам’янського міськвідділу поліції в Кам’янському.

В той же день, 15 листопада, сталася пожежа в однокомнатній квартирі на вулиці Менделєєва на Соцмісті. Під час надзвичайної ситуації дістала опіки рук та обличчя 85-річна жінка, яка ймовірно намагалась самотужки загасити полум’я. Пожежу загасили пожежні. Постраждала отримала медичну допомогу і від госпіталізації відмовилась.

Напередодні, 14 листопада, під час ліквідації пожежі в квартирі на вулиці Ярославській рятувальники виявили 46-річного чоловіка без ознак життя. Поліція розслідує причини та обставини трагедії.

А в ніч на 16 листопада вогнеборці ліквідували пожежу в цілодобовому магазині на вулиці Криворізькій. Займання виникло в електрощитовій у підвалі окремо розташованої будівлі. На момент пожежі покупців у магазині не було, персонал самостійно покинув приміщення.