Порядок денний другої сесії міськради Кам’янського починають розглядати новообрані депутати

Порядок денний другої сесії міськради Кам’янського починають розглядати новообрані депутати

Засідання постійних комісій новообраної міської ради Кам’янського починаються 19 листопада. На засіданнях депутати вперше в цій каденції розглядатимуть проекти рішень сесії, запланованої на 27 листопада.

Автор: Валентин Фіголь.

Наразі порядок денний наступної сесії складається з 15 питань. Це, здебільшого – проекти змін до раніше прийнятих міською радою рішень.

Насамперед, вносяться зміни до Регламенту міської ради.

Також новий склад міської ради затвердить зміни до бюджету, зміни до цільових міських програм та положень.

Ще кілька питань стосуються адміністративної реформи – вносяться зміни до установчих документів підрозділів міського самоврядування.

В порядку денному є два проекти суто управлінських, адміністративних рішень. Одне стосується обмеження можливості встановлювати нові тимчасові торгівельні об’єкти. Інше – надає міськуправлінню архітектури повноважень регулювати процедуру переоформлення садового будиночку в житло.

Порядок денний наступної сесії може поповнюватись новими проектами рішень. Проекти можуть надходити як додаткові питання ще напередодні сесії: в минулій каденції дехто з депутатів час від часу скаржився, що проекти надходять пізно і не вистачає часу з ними ознайомитись.

Засідання постійних комісій починаються вже завтра. Але досі офіційно не повідомлено склад постійних комісій . Документ у стадії розробки, повідомляє офіційний сайт міськради Кам’янського.