Новосілля «Укрпошти» на «Алтайському краї» Кам’янського відкладається

Новосілля «Укрпошти» на «Алтайському краї» Кам’янського відкладається

Переїзд двох старих відділень Укрпошти в одне нове, анонсоване поштарями на «після 15 січня», поки що не відбувся.

Автор: Валентин Фіголь.

Відділення Укрпошти за адресою вулиця Республіканська. 39, яке відповідало поштовому індексу 51911, спорожніло під Старий Новий рік. Про це «Пильний погляд» сповіщав на минулому тижні. «Пошта переїжджає до нового офісу за адресою проспект Аношкіна, 144. Біля АТБ», – пояснили співробітники пошти.

Як розповіли поштарі, буде закрито також відділення на вулиці Алтайській, 26 (поштовий індекс 51938). Клієнтів обох закритих відділень переводять на обслуговування до нового офісу, який мав відкритись після 15 січня.

Новий офіс «Укрпошти» мав розміститись за адресою: проспект Аношкіна, 144, в павільйоні між аптекою та кондитерською крамничкою біля зупинки трамваю №3.

Але вдень 18 січня відділення «Укрпошти» на вулиці Алтайській, 26, продовжувало приймати відвідувачів – здебільшого пенсіонерів, які звикли платити через пошту за комунальні послуги. «Забігались по морозі шукати ту пошту!» – кажуть старенькі відвідувачі. На вулиці Алтайській наразі обслуговують клієнтів також і відділення з Республіканської, 39.

В приміщенні нового відділення на Аношкіна, 144, ще не все готове для відкриття. Коли буде готове – наразі невідомо. Поштарі надалі утримуються від анонсів.