Молодь Дніпропетровщини запрошують до Розмовного клубу англійської мови

Молодь Дніпропетровщини запрошують до Розмовного клубу англійської мови

Молодіжна рада при Дніпропетровській ОДА запрошує на заняття у Розмовному клубі англійської мови. Безкоштовні уроки проходять онлайн раз на тиждень.  Найближчий – 10 лютого. Про це повідомив заступник начальника управління молоді та спорту облдержадміністрації Владислав Яцук. 

«Знання іноземної мови – відкриває нові можливості та розширює горизонти, – зазначив Владислав Яцук. – Молодь області запрошуємо підтягнути англійську на онлайн «зібраннях» Розмовного клубу. Вони для тих, хто на питання «Do you speak English?» прагне впевнено відповідати – «Yes, I do». Долучатися можуть учасники з рівнем «інглішу» нижче середнього». 

Молодіжна рада проводить Розмовний клуб англійської мови щосереди з 16:30 до 18:00. Навчає досвідчена викладачка. Брати участь можуть усі бажаючі. Головне мати доступ до Інтернету та хотіти з користю провести час.

«Запланували 10 онлайн-занять. Якщо бажаючих виявиться більше, продовжимо наші засідання Розмовного клубу», – додала керівниця секретаріату Молодіжної ради Тетяна Дерябкіна. 

Аби потрапити на заняття, потрібно зареєструватися. Формат – інтерактивний. Спілкування – на важливі для молоді теми.