На Дніпропетровщині квартирант вкрав із найманої оселі батарею та ванну

На Дніпропетровщині квартирант вкрав із найманої оселі батарею та ванну

Скориставшись тим, що власниця будинку тривалий час не відвідувала оселю, чоловік зрізав батареї та ванну, повідомляють у Кам’янському районному управлінні поліції.

Жінка звернулася до поліції та розповіла, що на початку грудня дозволила чоловіку пожити у будинку. Взамін він пообіцяв зробити ремонт. Після цього власниця не приходила до оселі, а зв’язок з чоловіком підтримувала телефоном. Проте, коли квартирант перестав відповідати на дзвінки, жінка захвилювалась. Приїхавши до будинку вона побачила, що в помешканні відсутні батарея та ванна. Господарка намагалась самостійно розшукати чоловіка, однак пошуки не дали результату.

Поліцейські відділення поліції № 3 (Верхньодніпровськ) встановили місце перебування чоловіка, вилучили у нього викрадене майно та повернули власниці.

За погодженням з Жовтоводською місцевою  прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до п’яти років.