В Кам’янському відбувся «Велодень-2023»

В Кам’янському відбувся «Велодень-2023»

Після тривалої перерви в Кам’янському таки відбувся «Велодень-2023». Судячи з кількості людей на велосипедах на площі Калнишевського, кам’янчани скучили за традиційними для нашого міста спортивними заходами. Цьогоріч він пройшов під гаслом «Їдемо, допоможемо, переможемо!», бо мав благодійний характер.

«Це ж дуже класний привід побачити старих знайомих та поспілкуватись. Деяких друзів я не бачив з минулих велозаїздів. Ось тепер, хоч і війна, а спілкування для людей важливе», – поділився враженнями 36-річний Олег, що брав участь у заїзді з сином та дружиною.

«Сін вперше в такому великому заїзді бере участь, ми дуже хвилювались, як він впорається. Та все добре. Він молодець!», – розповіла 27-річна Катерина, мама 5-річного Артема.

Маленьких переможців дитячих велоперегонів нагородили перед стартом основного заїзду. Також провели лотерею та вручили подарунки зареєстрованим учасникам.

А потім величезна колона учасників подолала маршрут в 15 км.

«Всіх нас об’єднує бажання скорішої Перемоги. Цього року «Велодень» був благодійним і пройшов під гаслом «Їдемо, допоможемо, переможемо!». Всі зібрані кошти будуть спрямовані на підтримку однієї з військових частин Збройних Сил України», – зазначив мер Кам’янського Андрій Білоусов.

Він подякував всім учасникам та людям, які допомагали в організації спортивного заходу: правоохоронним органам, медикам, комунальним службам, управлінню молоді та спорту, управлінню транспорту та всім іншим. А також автомобілістам, які з розумінням поставилися до тимчасових незручностей з частковим перекриттям руху.

«Низький уклін нашим захисникам, завдячуючи яким ми змогли провести цей захід», – наголосив міський голова.

В Кам'янському відбувся «Велодень-2023» - ФОТОВ Кам'янському відбувся «Велодень-2023» - ФОТОВ Кам'янському відбувся «Велодень-2023» - ФОТОВ Кам'янському відбувся «Велодень-2023» - ФОТОВ Кам'янському відбувся «Велодень-2023» - ФОТОВ Кам'янському відбувся «Велодень-2023» - ФОТОВ Кам'янському відбувся «Велодень-2023» - ФОТОВ Кам'янському відбувся «Велодень-2023» - ФОТОВ Кам'янському відбувся «Велодень-2023» - ФОТОВ Кам'янському відбувся «Велодень-2023» - ФОТОВ Кам'янському відбувся «Велодень-2023» - ФОТО