Як посадовці власноруч озеленювали Кам’янське

Як посадовці власноруч озеленювали Кам’янське

Автор: Валентин Фіголь.

Більш як сотню дерев посадили власноруч посадовці міських та районних органів влади і депутати міськради Кам’янського під час толоки 20 квітня. Цьогоріч за деревами наглянуть і спробують не дати їм засохнути, каже влада.

Заходи з озеленення зранку відбулись у всіх районах міста – в громадських місцях, здебільшого, щоб за деревами можна було доглядати, пояснив Богдан Наполов, начальник міськуправління екології. Саме його управління купувало саджанці і організувало толоку.

Міський голова Андрій Білоусов побував в усіх районах, скрізь посадив по дереву. Міський голова зазначив, що озеленення – це важливий захід для міста, і добре, що багато людей долучились до цієї справи.

Керівництво Кам’янської міськради та її виконавчих органів озеленювало територію біля будівлі міськради. Біля східного боку будинку було посаджено кілька десятків молодих лип та беріз. Довжини водопровідного  шлангу не вистачило, і посадовці поливали саджанці, носячи воду відрами.

Тепер треба якось організувати полив саджанців – про це говорили багато хто з учасників толоки. Берези люблять воду, поділився досвідом Олександр Чернишов, перший заступник міського голови. Хто саджав – той нехай і поливає, жартували посадовці.