Клопоти центрального проспекту та найсильніший мер в Кам’янському

Клопоти центрального проспекту та найсильніший мер в Кам’янському

Автор: Валентин Фіголь.

Попри суботній день, не вщухають роботи з благоустрою проспекту Свободи. Спека не завадила підрядникам комунальників заходитись прочищати колодязі зливової каналізації на проспекті. Від того, чи приймають вони зливові стоки під час опадів, залежить рівень води в центрі міста.

Продовжуються роботи з облаштування перехресть Свободи та Аношкіна. Тут вже встановлено світлофорні об’єкти: стоять металеві опори, на яких висять коробки з ліхтарями світлофорів. Сьогодні проводилась обрізка нижніх гілок дерев, що ростуть біля проїжджої частини.

Тимчасом невідомі люди розбили ще одну бетонну урну в сквері якраз на перехресті. За останні 3 роки з встановлених на проспекті Свободи урн залишилась хіба половина цілих.

На майдані героїв машина КАТП поливала квіти на клумбах. Лише початок літа, а міський голова ще на толоці 20 квітня наголосив, що зберегти зелені насадження не менш важливо, ніж посадити.

«Богатирські ігри» відбувались сьогодні на майдані Калнишевського. Федерація стронгменів України проводила чемпіонат серед аматорів. Здоровенні чоловіки підіймали важкі предмети та носили тягарі по півтораста-двісті кілограмів.

Під час змагань стронгмени запропонували міському голові Кам’янського Андрію Білоусову виконати одну з вправ – протягти 10 метрів мікроавтобус вагою 2 тони. А. Білоусов погодився. Вдягнутий у спеціальну збрую, міський голова виконав вправу.

А якщо посадити в автобус пасажирів, запропонували спортсмени, – візьметесь? Спробую, погодився А. Білоусов. Бажаючих проїхатись в автобусі, запряженому міським головою, виявилось більш ніж досить. Автобус поважчав на тону. Міський голова знову впрягся і знову впорався з завданням.

Стронгмени нагородили А. Білоусова титулом найсильнішого в Україні мера. Міський голова Кам’янського подякував за вправу і заявив, що тренуватиметься, щоб наступного року спробувати більшу вагу. А всіх гостей змагань він закликав займатись спортом і вести здоровий спосіб життя.