Про небезпечні гулянки в Кам’янському та на його окраїнах

Про небезпечні гулянки в Кам’янському та на його окраїнах

Надзвичайною пригодою закінчилась денна пиятика для молодого кам’янчанина, якого сьогодні вдень забрала «швидка» від закладів громадського харчування в сквері проспекту Свободи.

Молодик допився, що йому стало зле. Викликали «швидку допомогу» та поліцію. Медики, як розповіли в поліції, забрали постраждалого в лікарню з ознаками отруєння сурогатом алкоголю.

Тимчасом рятувальники продовжують лякати перехожих правдивими історіями про пожежі в природних екосистемах. Адже найчастіше масштабні лісові та степові пожежі починаються з необережного поводження людей з вогнем чи зі сміттям, нагадують вогнеборці.

Під час рейдів «зеленими зонами» міста співробітники ДСНС нагадують громадянам правила безпеки під час відпочинку на природі, а також при спалюванні сухої рослинності та сміття.

«Місця, де буде запалюватися вогнище очищайте від сухої трави, листя, гілок, не залишайте багаття без нагляду, стежте, щоб діти не гралися сірниками і запальничками, не залишайте місця відпочинку, не переконавшись, що осередки погашені», – роз’яснюють пожежні.

Рятувальники наголошували людям бути відповідальними під час прогулянок на природі та радили не зловживати алкогольними напоями.