Конкурс на здобуття бюджетної підтримки олімпійських видів спорту оголошено в Кам’янському

Конкурс на здобуття бюджетної підтримки олімпійських видів спорту оголошено в Кам’янському

Прийом документів для надання фінансової підтримки громадських організацій фізкультурно-спортивного  спрямування міста Кам’янське на 2020-2024 роки оголосило управління молоді та спорту Кам’янської міської ради.

Автор: Валентин Фіголь.

Претендентами на здобуття фінансової підтримки можуть бути зареєстровані спортивні федерації з офіційно визнаних в Україні олімпійських видів спорту (в тому числі відокремлені підрозділи всеукраїнських спортивних федерацій), які діють на території міста Кам’янське. Досвід роботи таких федерацій за відповідним профілем має складати не менше трьох років.

Таких федерацій в Кам’янському вже сьогодні більше двох десятків, зазначив Едуард Коряк, начальник управління молоді та спорту. На 2020 рік, згідно рішення міської ради, планується виділити з міського бюджету мільйон гривень на підтримку спортсменів-олімпійців.

Претенденти на здобуття фінансової підтримки подають до управління молоді та спорту Кам’янської міської ради такий пакет документів:

– клопотання щодо надання фінансової підтримки в рамках Програми за підписом керівника організації із детальним описом потреби, зазначенням спортивних змагань, внесених до Єдиного календарного плану спортивних змагань міста Кам’янське, Єдиного календарного плану спортивних змагань Дніпропетровської області, Єдиного календарного плану Всеукраїнських змагань тощо;

– розрахунок потреби у бюджетних коштах із обов’язковим зазначенням статей планових видатків на загальну суму;

– установчі документи організації завірені належним чином;

– витяг з протоколу засідання відповідної спортивної федерації про подання клопотання на участь у Програмі.

– у разі потреби федерація може надати будь-які інші документи, що підтверджують необхідність надання фінансової підтримки (презентації, протоколи, виклики, офіційне листування тощо).

Документи приймаються управлінням до 31 березня за адресою: вул. Москворецька, 14, 1-й поверх, кабінет №2.