Поліція у Кам’янському до служби в умовах карантину готова

Поліція у Кам’янському до служби в умовах карантину готова

Поліція нестиме службу під час карантину в посиленому режимі. Поліцейські мають засоби захисту від інфекції і будуть обмежувати контакти.

Автор: Валентин Фіголь.

Поліцейські перевірятимуть, як виконується закон про заборону автобусних міжміських та міжобласних пасажирських перевезень, проведення масових заходів за участі понад 10 осіб. Також поліцейські контролюватимуть виконання вимог про припинення роботи торговельних та розважальних закладів, місць громадського харчування, фітнес-центрів, закладів культури.

«Наголошую, що поліція працює у посиленому режимі та буде діяти відповідно до своїх повноважень. Превентивні заходи стосуватимуться всіх без винятку фізичних та юридичних осіб. Прошу з порозумінням поставитися до них, адже вони спрямовані на забезпечення безпеки мешканців Дніпра та області» – зазначив Володимир Огурченко, очільник поліції в Дніпропетровській області, під час наради за участі міських голів, підприємців та представників правоохоронних органів18 березня.

Детальніше про захід:: https://dp.npu.gov.ua/news/Informacziya/policziya-dnipropetrovskoji-oblasti-kontrolyuvatime-vikonannya-vstanovlenix-zakonom-karantinnix-obmezhen-volodimir-ogurchenko/?fbclid=IwAR1E3yyleDE4JQQS-TNttL2goaN4eUE0LXYeiNbADc4pIbx2Dvyq7fUb__Y

В Кам’янському поліція працюватиме так, як і скрізь в Україні, додала Олена Тімченко, прес-офіцер міського відділу поліції. Режим служби можна вважати посиленим, бо додаються ще клопоти.

На вході візітерам міряють температуру

Додаткові клопоти мають і правоохоронці. Посилені заходи санітарно-гігієнічні: на вході та в загальнодоступних місцях – дезінфектори, поліцейські мають маски та рукавички, автомобілі та будівлі обробляються дезінфікуючими засобами. Керівництво обмежило особистий прийом громадян.

«Служба така, що обмежити контакти з людьми ми не можемо», – нагадала О. Тімченко.. Але громадяни можуть обмежити контакти з поліцією.

Нагадаємо, що за недотримання карантинного законодавства передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність. «Усі, хто своїми діями наражатиме на небезпеку інших громадян, будуть відповідати перед законом» – наголосив вчора В. Огурченко.