Директор «Тепломереж» закликав мешканців Кам’янського оформлювати пільговий тариф на електроенергію

Директор «Тепломереж» закликав мешканців Кам’янського оформлювати пільговий тариф на електроенергію

Децентралізація теплопостачання в місті продовжується навіть попри карантин та епідемію. «Шановні абоненти, майбутні користувачі електроопалення на ж/м Соцмісто та БАМ! Нагадуємо Вам, що ТЕЦ «ДніпрАзота» більше не буде опалювати вказані райони, відповідно централізованого опалення не буде, – звернувся до кам’янчан директор КП «Тепломережі» Володимир Аулов. – З метою економії оплати за електроенергію вам необхідно звернутися до пунктів прийому документів з переходу на індивідуальне електроопалення для оформлення заяви на пільговий тариф».

У повідомленні звертають  увагу, що без оформлення пільгового тарифу, вартість електроенергії складає 1,68 грн./кВт, при пільговому тарифі – 0,90 коп./кВт в опалювальний сезон.

Оформлення пільгового тарифу на призначення субсидії не впливає.

«В період дії карантину, ми створили мобільні бригади співробітників підприємства, які виїдуть до абонентів та зможуть прийняти ваші заяви та завірені копії документів для їх передачі до РЕС та оформлення пільгового тарифу на електроенергію,» – інформує директор «Тепломереж».

Необхідний перелік документів: заява встановленого зразка, власноруч завірені копії паспорту та ідентифікаційного коду, копія технічного паспорту квартири, копія документу  права  власності на квартиру.

«Прохання, не відкладати оформлення документів до початку опалювального сезону, оскільки для розгляду заяви та оформлення тарифу необхідний певний час, – закликав мешканців міста Володимир Аулов. – Також, в подальшому, абоненти пр.Ювілейного та вул.Б.Хмельницького, які в цьому році будуть відключені від централізованого опалення, повинні будуть звернутися за оформленням пільгового тарифу на електроенергію.»

Адреси пунктів:

– вул.Затишна, 3 (ЦНАП Південного району), графік роботи: понеділок – четвер з 8:00 до 17:00, п’ятниця з 8:00 до 15:45, обідня перерва з 12:00 до 12:45.

– вул. Дунайська, 51 (ЗОШ № 42), графік роботи: понеділок-четвер з 9:00 до 18:00, п’ятниця з 9:00 до 16:45, обідня перерва з 13:00 до 13:45.