У міській раді відбулась робоча нарада з головами ОСББ та ЖБК міста

У міській раді відбулась робоча нарада з головами ОСББ та ЖБК міста

2 березня під головуванням заступника міського голови, керуючого справами виконавчого комітету міської ради Світлани Колісніченко відбулась робоча нарада з головами ЖБК та ОСББ міста, учасниками Міської комплексної програми сприяння розвитку ОСББ  в місті Кам’янському на 2018-2022 роки.

У нараді також взяли участь начальник Кам’янського відділення АТ «Дніпропетровськгаз» Григорій Макух та представники КП КМР «Добробут» Андрій Кравченко та Тарас Панасенко.

Учасники зустрічі обговорили питання укладання договорів на технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання, можливі варіанти укладання таких договорів, їх оплату, терміни виконання та умови надання зазначеної послуги.

Григорій Макух наголосив про необхідність укладання таких договорів з будь-яким підприємством, яке має ліцензію на проведення таких видів робіт, для безпечної експлуатації житлових будинків ЖБК та ОСББ.

Подібні зустрічі з головами ОСББ та ЖБК міста за участі представників різних підприємств та установ міста є традиційними та проводяться щомісяця.