Кам’янське прибирають після осінньо-зимового періоду

Кам’янське прибирають після осінньо-зимового періоду

З початку місяця у Кам’янському оголошено місячник з благоустрою міста.

11 березня Кам’янський міський голова Андрій Білоусов разом з підлеглими провів об’їзд міста і перевірив, як йде процес прибирання територій.

Комунальні служби задіяні в усіх частинах міста. Всюди працює техніка, двірники змітають піщано-сольову суміш з доріг і вздовж трамвайних колій, упорядковують парки, зелені зони, двори і тротуари. Прилеглі території прибирають після зими і промислові підприємства Кам’янського. Комунальні підприємства прибирають закріплені за ними ділянки.

Більше ніж за дві години мер об’їхав з перевіркою всю центральну частину міста, Лівий берег, Соцмісто, Баглій, селище Романкове та інші райони.

«Наше основне завдання – прибрати місто після осінньо-зимового періоду, вивести тисячі тонн піщано-сольової суміші, якою ми посипали дороги в період снігопадів. Зараз в місті працюють не тільки комунальні служби, а й підприємства різних форм власності. Окрім того, ми приступили до аварійного ямкового ремонту доріг. Основна мета – протягом 2-3-х тижнів ліквідувати ямковість на дорогах і вже в середині квітня зайти з повноцінним ремонтом. Незважаючи на те, що на вулиці ще мінусова температура повітря, ми працюємо в усіх напрямках і до середині квітня наші двори, вулиці, парки і сквери будуть прибраними, а дитячі ігрові та спортивні майданчики – упорядкованими і з справним обладнанням. Щоб, як тільки дозволить погода, наші люди змогли гуляти в чистому і красивому місті», – сказав Андрій Білоусов.

Кам'янське прибирають після осінньо-зимового періоду - ФОТО Кам'янське прибирають після осінньо-зимового періоду - ФОТО Кам'янське прибирають після осінньо-зимового періоду - ФОТО Кам'янське прибирають після осінньо-зимового періоду - ФОТО