На Дніпропетровщині ремонтують трасу Знам’янка-Луганськ-Ізварине

На Дніпропетровщині ремонтують трасу Знам’янка-Луганськ-Ізварине

Триває ремонт траси М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине. Масштабні роботи – на ділянці від Криничанського поста поліції до межі з Кіровоградською областю. Там приводять до ладу 75 км дороги. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«В області приводять до ладу основні автошляхи. Ремонтують і трасу Знам’янка-Луганськ-Ізварине. Після вона стане частиною магістралі М-30, що сполучить схід і захід країни», – зазначив Валентин Резніченко.

Техніка працює відразу на декількох ділянках траси Знам’янка-Луганськ-Ізварине. Від Криничанського поста поліції – до Кіровоградщини. Від Павлограда – до межі з Донецькою областю.На Дніпропетровщині ремонтують трасу Знам’янка-Луганськ-Ізварине - ФОТО

У розпалі – роботи у напрямку П’ятихаток. А саме – на 98-му кілометрі, поблизу села Зоря. Там вже уклали 30 км вирівнюючого шару асфальту.

«Спочатку підсилюємо «дорожній одяг» – робимо основу під покриття. Поверх вирівнюючого укладемо ще один шар. Після – нанесемо розмітку, облаштуємо узбіччя та встановимо нові дорожні знаки», – сказав в.о. начальника Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Олександр Коломійцев.

Траса Знам’янка-Луганськ-Ізварине стане частиною магістралі М-30 Стрий-Ізварине. Так звана  Дорога єдності – один із наймасштабніших проєктів Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

На Дніпропетровщині ремонтують трасу Знам’янка-Луганськ-Ізварине - ФОТО