У Кам’янському пройшли заходи, приурочені до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

У Кам’янському пройшли заходи, приурочені до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

7 травня у Кам’янському відбулися пам’ятні заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення і 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, у яких взяли участь ветерани війни та голова міської ради ветеранів Людмила Тесьолкіна.

За дорученням міського голови Андрія Білоусова участь в заходах взяли секретар міської ради Наталія Ктітарова, заступник міського голови, керуюча справами виконавчого комітету міської ради Світлана Колісніченко та староста Карнаухівського старостинського округу Тетяна Фріске.

Традиційно вранці відбулася церемонія покладання квітів до братської могили радянських воїнів у селищі Карнаухівка. Згодом урочисті церемонії покладання квітів та вшанування воїнів пройшли на військовому кладовищі по вулиці Сергія Слісаренка та братській могилі загиблих «Прометей».

Після завершення церемонії покладання на військовому кладовищі ветерани зробили пам’ятне фото з учнями середньої загальноосвітньої школи №4, які відвідали військове кладовище в рамках проведення уроку пам’яті.

«Ми вдячні ветеранам за те, що сьогодні можемо жити, працювати й виховувати наших дітей. Ваш подвиг буде вічно жити в серцях майбутніх поколінь. Дякуємо кожному за перемогу та бажаємо міцного здоров’я», – сказала Наталія Ктітарова.

З огляду на карантинні обмеження заходи проводились за обмеженої кількості учасників.

(без названия) - ФОТО У Кам`янському пройшли заходи, приурочені до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні - ФОТО У Кам`янському пройшли заходи, приурочені до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні - ФОТО