До Дня захисту дітей у Кам’янському готують святкову програму

До Дня захисту дітей у Кам’янському готують святкову програму

У межах підготовки до святкування у Кам’янському Дня захисту дітей відбулась робоча нарада під головуванням секретаря міської ради Наталії Ктітарової та заступника міського голови, керуючого справами виконавчого комітету міської ради Світлани Колісніченко.

Для малечі проводитимуть різноманітні розваги: концерти, театралізовані програми, квести, конкурси та спортивні змагання.

1 червня о 15.00 в Центральному міському парку заплановане урочисте відкриття міського дитячого свята та захоплива масштабна програма. Юних кам’янчан чекають різноманітні ігри, конкурси та чимало цікавинок у різних частинах парку.

29 травня о 17.00 на святково-розважальну програму «МИРні» вихідні для всієї родини» запрошує кіноконцертний зал «Мир», а 1 червня на стадіоні «Перемога» пройдуть змагання з футболу «Кубок мрій» серед дітей 2011–2012 р.н., у яких візьмуть участь команди з Кам’янського, Дніпра та Верхньодніпровська.

До Дня захисту дітей заходи також пройдуть у Центрі соціально-психологічної реабілітації та у закладах позашкільної освіти.