Театр Кам’янського готує чергову прем’єру

Театр Кам’янського готує чергову прем’єру

Театр ім. Лесі Українки готує прем’єру – ліричну комедію «Чоловік до свята» за п’єсою Надії Птушкиної.
Як повідомив режисер-постановник, заслужений діяч мистецтв України Віктор Попов: «У кожного покоління є свої цінності, ідеали, уявлення про життя і любов. І світ змінюється дуже швидко, змінюються пріоритети, стає іншим спосіб життя. Та незмінним лишається бажання бути комусь потрібним та коханим і ми як можемо прагнемо до свого щастя. Героїня п’єси вже нічого не чекає. Та життя все рівно підносить їй, те на, що вона навіть не сподівалася. Ця вистава про диво, любов і час. Чому час? Тому, що події відбуваються наприкінці 80-х років і на той період люди були більш наївними, смішними та більш довірливими».
Ця історія з м’яким гумором, тонким сумом, і звичайно ж зі щасливим фіналом. Герої зустрілися зовсім випадково і змушені без кінця обманювати, і ця брехня ледь не обертається справжньою катастрофою для всіх героїв. Але іноді брехня для порятунку дає свої плоди!
Дійові особи та виконавці: заслужені артисти України Ірина Чваркова, Анатолій Вертій, актори Валентина Галенко, Світлана Нікітенкова-Вертій, Тетяна Петренко.
Прем’єра відбудеться на початку липня.
Театр Кам'янського готує чергову прем'єру - ФОТО Театр Кам'янського готує чергову прем'єру - ФОТО