У Кам`янському відкрилася комунальна аптека

У Кам`янському відкрилася комунальна аптека

26 травня відбулося офіційне відкриття нового комунального підприємства «Міська Аптека». За ініціативи та підтримки міського голови Андрія Білоусова «Міська Аптека» була створена для того, щоб мешканці Кам’янського та гості міста могли забезпечити себе та своїх рідних ліками високої якості за доступними цінами. Також підприємство буде здійснювати безоплатну та пільгову відпуску необхідних лікарських засобів пільговим категоріям містян.

Підприємством укладено договір з Національною службою здоров`я України за програмою реімбурсації лікарських засобів «Доступні Ліки», з метою забезпечення пацієнтів з серцево-судинними захворюваннями, бронхіальною астмою чи діабетом ІІ типу ліками безоплатно або з незначною доплатою, що в свою чергу зменшить рівень ускладнень та смертності за вказаними типами хвороб.

На теперішній час підприємство має матеріально-технічну базу, професійно-кваліфікований штат провізорів та фармацевтів, який надає кваліфіковану консультацію щодо лікарських засобів.

Перші 2 пункти, які вже функціонують, знаходяться за адресами: проспект Аношкіна, 7б та бульвар Будівельників, 23.

Також, мешканці можуть звертатися за телефонами: +38063 950 46 67 (просп. Аношкіна, 7б) та +38063 950 46 63 (бульвар Будівельників, 23)