Благодійний автоквест від ПП «Бджола» зібрав кошти для Артема Кириленка

Благодійний автоквест від ПП «Бджола» зібрав кошти для Артема Кириленка

У Кам’янському пройшов благодійний автоквест, організований активістами ПП «Бджола». Мета – зібрати кошти та допомогти кам’янчанину Артему Кириленку, який зазнав важких травм від вибуху 30 січня 2021 року по вулиці Матросова, 23 і зараз перебуває на реабілітації.

Учасниками змагань стали 7 міських команд, більшість з них – колективи. Квест по місту тривав понад три години. Стартували учасники з майдану Петра Калнишевського та, розв’язуючи цікаві інтелектуальні завдання, їздили по різних локаціях. Кожне завдання потребувало згуртованої командної роботи. Перемогу виборола команда «Фонд розвитку Кам’янського».

«Ми бажаємо Артему Кириленку одужати та швидше стати на ноги. Заради цього ми готові ще не раз брати участь у квестах. Пишаємося його мужністю та щиро віримо в його перемогу над хворобою!» – сказали переможці командних змагань.
Мати Артема Кириленка подякувала активістам ПП «Бджола» та всім учасникам благодійного автоквесту, а також зазначила, що зібраних коштів вистачить на оплату реабілітації за липень.

Благодійний автоквест від ПП «Бджола» зібрав кошти для Артема Кириленка - ФОТО Благодійний автоквест від ПП «Бджола» зібрав кошти для Артема Кириленка - ФОТО Благодійний автоквест від ПП «Бджола» зібрав кошти для Артема Кириленка - ФОТО