Кам’янський «Дзержинець» – найкраща футбольна команда Дніпропетровської області у ІІ Лізі

Кам’янський «Дзержинець» – найкраща футбольна команда Дніпропетровської області у ІІ Лізі

3 липня на стадіоні «Олімпійські резерви» в місті Дніпро відбулось урочисте нагородження команд переможців та призерів чемпіонату Дніпропетровської області з футболу у всіх лігах, а також кращих гравців футбольного сезону 2020-2021 серед аматорських команд.

Нагородження проводили голова Асоціації футболу Дніпропетровської області Віктор Андрухів та виконавчий директор Асоціації футболу Дніпропетровської області Ярослав Дерев’янко.

За підсумками футбольного сезону в символічну збірну ІІ Ліги Дніпропетровської області увійшли відразу чотири представники ФК «Дзержинець», команди чемпіонів. В символічну збірну увійшли Валерій Борисович Палейчук – кращий тренер та троє гравців – воротар Ілля Шевченко, захисник- капітан команди Сергій Пономаренко та Сергій Сідько. Всі четверо відзначені індивідуальними нагородами.

Після вручення індивідуальних нагород команді ФК «Дзержинець» вручили Кубок Чемпіонів та золоті медалі. Команда сформована в 2020 році вперше взяла участь у Другій лізі обласного чемпіонату і добилася вагомого успіху.

Вітаємо команду, тренерський штаб, президента клубу Костянтина Сауся і всіх хто вірив в команду з переможним сезоном 2020-2021.