Бійці тхеквондо рекламують активний спосіб життя в Кам’янському

Бійці тхеквондо рекламують активний спосіб життя в Кам’янському

Відкрите тренування провели бійці тхеквондо ВТФ в лівобережному парку Кам’янського 29 липня. Ось так місцеві спортсмени рекламують активний спосіб життя.

Автор: Валентин Фіголь.

Відкрите тренування провели в лівобережному парку Кам’янського спортсмени місцевої федерації тхеквондо ВТФ. Заняття для всіх бажаючих проводила тренер ДЮСШ №1 Катерина Бирковська.

«Це я вперше проводжу відкрите тренування, – зізналась тренер. – Хоча раніше доводилось виступати показово на різних міських заходах».

Бійці тхеквондо рекламують активний спосіб життя в Кам’янському - ФОТО

Відкрите тренування мало на меті показати мешканцям кам’янського. Що таке тхеквондо.

Тхеквондо – корейський вид єдиноборств, який наразі культивується як спортивний і є олімпійським.

В тхеквондо б’ються, переважно, ногами. Багато високих, амплітудних ударів та ударів з підстрибом. На змаганнях бійці виступають в захисному спорядженні. Руками по голові на змаганнях бити не можна, борюкатись із суперником – теж.

Тхеквондо вимагає гнучкості суглобів та почуття рівноваги. Цей вид єдиноборств однаково популярний і у юнаків, і серед дівчат.

«Ми намагаємось проводити різні відкриті тренування в різних зонах відпочинку», – розповідають організатори заходу – фахівці КЗ «Спорт для всіх».

Бійці тхеквондо рекламують активний спосіб життя в Кам’янському - ФОТО

Цьогоріч з початком паркового сезону в Кам’янському проводяться регулярні публічні заходи. Це робота в межах загальноукраїнського проекту «Активні парки – формування території здорового способу життя». Завдання публічних тренувань – популяризація певних видів руханки та реклама активного способу життя.

«Для мешканців Кам’янського це ще дивина, – коментує Світлана, фахівець КЗ «Сорт для всіх» – Але помітно, що людям цікаво. Дехто підходить, задає питання тренерам, записується на тренування. Так що потихеньку система популяризації запрацює і у нас!»

Бійці тхеквондо рекламують активний спосіб життя в Кам’янському - ФОТО

Фахівці КЗ «Спорт для всіх» запрошують кам’янчан на спортивно-масові заходи. Розклад їх можна побачити на фб-сторінці комунального закладу.

«Враховуємо погодні умови, – зауважила пані Світлана. – Намагаємось влаштовувати заходи зранку, поки нема спеки».