Комплексною послугою «єМалятко» скористалися 100 сімей Кам’янського

Комплексною послугою «єМалятко» скористалися 100 сімей Кам’янського

12 серпня в Центрі надання адміністративних послуг по проспекту В. Стуса, 10/12 Кам’янський міський голова Андрій Білоусов привітав 100-го одержувача комплексної послуги «єМалятко».

Це зручний сервіс для батьків новонароджених. За однією заявою можна зареєструвати народження дитини і отримати необхідні державні послуги від різних органів влади. Для цього необхідно лише один раз звернутися в ЦНАП, вибрати з переліку необхідні послуги і підписати сформовану адміністратором заяву. І вже наступного дня можна отримувати свідоцтво про народження та інші базові документи.

Андрій Білоусов привітав родину з такою чудовою подією – народженням дитини, вручив подарунки, побажав здоров’я, благополуччя і щастя.

«Сьогодні наші ЦНАП надають 437 послуг. Ми робимо все для того, щоб люди отримували послуги на найвищому та якісному рівні. Також ми залишаємося в числі лідерів за кількістю наданих послуг в Україні та продовжимо працювати так само інтенсивно, щоб зберегти це звання», – сказав міський голова.

У родині Євгенії та Ярослава Декушенків, які стали ювілейними клієнтами та отримувачами послуги «єМалятко», це третя дитина.

«У нас був досвід оформлення подібних документів, і нам є з чим порівняти. Зараз все дуже комфортно і зручно. Прийшли в ЦНАП, подали документи і через пару днів усе готово. Раніше б довелося бігати в різні інстанції по всьому місту і стояти в чергах. А привітання від нашого мера – несподіваний і приємний сюрприз», – сказала Євгенія Декушенко.

Також Кам’янське стало другим містом України, де в ЦНАП впровадили новий сервіс – шеринг цифрових документів за мобільним додатком «Дія».

Тепер клієнти мають змогу ділитися цифровими документами з «Дії» (паспорт громадянина в формі ID-картки, закордонний паспорт, довідка про присвоєння ідентифікаційного номера платника податків та інше), що збільшує ефективність роботи ЦНАП і скорочує час на обробку та перевірку документів заявника.

Міський голова Андрій Білоусов став першим, хто скористався новим зручним сервісом.