Міський голова Кам’янського привітав учнів, педагогів та батьків з Днем знань

Міський голова Кам’янського привітав учнів, педагогів та батьків з Днем знань

Урочисті лінійки з нагоди Дня знань відбулись 1 вересня в усіх школах Кам’янського. З початком нового навчального року учнів, педагогів та батьків привітав міський голова Андрій Білоусов, який побував на святковій лінійці в ЗОШ № 44. Цього року школа відзначає 30-річний ювілей з дня відкриття, що збігається з річницею незалежності України.

«Я вітаю всіх школярів, вчителів та батьків з Днем знань. Це особливий день для першокласників, які вперше сядуть за парти, а також відповідальний рік для випускників. Вітаю вчителів, завдяки яким 44-та школа є однією з кращих в місті. Бажаю всім плідного навчального процесу, випускникам – успішно скласти іспити і зробити правильний вибір майбутньої професії. Нехай цей навчальний рік буде для всіх легким і дуже результативним. Зі святом!» – сказав Андрій Білоусов.

З нагоди ювілею міський голова вручив вчителям і представникам батьківських комітетів нагороди, а директору – грошовий сертифікат для поліпшення матеріально-технічної бази школи.

За 30 років діяльності школа випустила більше 2-х тисяч учнів. Зараз тут навчаються 1107 дітей, прийнято 96 першокласників, працюють 72 педагоги.

Директор школи № 44 Людмила Завгородня провела для міського голови невелику екскурсію по будівлі школи. Разом вони зайшли на перший урок у кілька класів. Андрій Білоусов поспілкувався з випускниками, відповів на їхні запитання, а також порекомендував проявляти ініціативу і подавати цікаві соціальні проєкти в сфері розвитку міста на інноваційний конкурс «Бюджет участі. Діти».

Загалом у цьому навчальному році в школах міста навчатимуться 25 489 дітей, 2 509 з них – першокласники.

Міський голова Кам’янського привітав учнів, педагогів та батьків з Днем знань - ФОТО Міський голова Кам’янського привітав учнів, педагогів та батьків з Днем знань - ФОТО Міський голова Кам’янського привітав учнів, педагогів та батьків з Днем знань - ФОТО