У Кам’янському обговорювали житлові питання

У Кам’янському обговорювали житлові питання

8 вересня відбулось засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Кам’янської міської ради, на якому було розглянуто 5 блоків питань порядку денного.

Члени комісії розглянули 19 заяв мешканців міста. Серед основних питань: взяття на соціальний квартирний облік та надання житла з фонду соціального призначення; надання кімнати у гуртожитку; внесення змін до договорів найму.

Зокрема, члени комісії підтримали рішення про надання житла з фонду соціального призначення двом дітям позбавлених батьківського піклування та двом сім’ям з числа внутрішньо переміщених осіб.

З урахуванням пропозицій комісії відділом розподілу житлової площі міської ради будуть підготовлені відповідні проєкти рішень виконавчого комітету міської ради.

Як зазначила начальник відділу розподілу житлової площі міської ради Альона Скала, сьогодні по місту на обліку осіб, які потребують поліпшення житлових умов, перебуває 488 кам’янчан. Особам, які перебувають на обліку місто надає вивільнені житлові приміщення, які належать до комунальної власності міста (окрім передбачених програм для відселення з житлових приміщень, придбання за рахунок субвенцій з державного бюджету та ін.), так з початку року мешканцям надано: 2 вивільнені квартири, 10 кімнат у гуртожитках міста, 4 особам з числа дітей-сиріт та 11 родинам з числа внутрішньо переміщених осіб надано квартири з фонду соціального призначення.