Сезон в парках Кам’янського може завершитись через похолодання

Сезон в парках Кам’янського може завершитись через похолодання

Сезон атракціонів та вуличних активностей в парках Кам’янського може завершитись достроково через обіцяне похолодання. Але парк шукає нових способів розважити гостей – під дахом, в приміщенні.

Автор: Валентин Фіголь.

Несприятливі погодні умови можуть змусити в найближчий час припинити роботу атракціонів у парках Кам’янського. Про це розповів Олексій Кирик, директор КП «Парки Кам’янського».

Сезон в парках Кам’янського може завершитись через похолодання - ФОТО«Хотілося б попрацювати ще в жовтні, – прокоментував ситуацію О. Кирик. – Але вже знаємо: коли температура на вулиці падає нижче 18 градусів – люди мерзнуть на атракціонах… »

 

 

 

 

Цьогоріч стихія вже втрутилась в діяльність міських парків. Доводилось проводити нагальні ремонтні роботи, прибирати залишки руйнацій, спричинених шквалом.

Сезон в парках Кам’янського може завершитись через похолодання - ФОТО

Протягом сезону в парку було проведено кілька поточних ремонтів. Ці фактори не дозволили адміністрації парку акумулювати гроші, щоб зробити критий павільйон для гравців у шахи, шахмати та доміно.

«Лишилось ще кілька нереалізованих задумів, – розповів директор парку. – Але в наступному році постараємось розвивати підприємство».

Попереду холодне півріччя, коли активна робота в парку, зазвичай, стихає. Але адміністрація бажає змінити ставлення до парку як до місця тільки літніх розваг.

Сезон в парках Кам’янського може завершитись через похолодання - ФОТО

«На зиму готуємо комплекс заходів для різних категорій відвідувачів – дітей, молоді, людей похилого віку, – поділився планами пан Кирик. – Плануємо надавати приміщення і брати участь в проведенні міських заходів. Ми відкриті для пропозицій активності».