Тротуари в Кам’янському: підтримка в очікуванні капремонту

Тротуари в Кам’янському: підтримка в очікуванні капремонту

Підтримка в очікуванні капремонту – так характеризує ремонтні роботи на тротуарах в Кам’янському представник міського самоврядування. Влада обіцяє поступово відновити всі тротуари в місті.

Автор: Валентин Фіголь.

Ремонтні роботи на тротуарах тривають в Кам’янському з серпня. Асфальтові латки – де менші, де більші, покладені на вулицях Сачко та Матросова, тривають роботи на вулиці Лисенка.

Тротуари в Кам’янському: підтримка в очікуванні капремонту - ФОТО«Підтримуємо ямковим ремонтом хоча б там, де ходить багато людей і зовсім страшно ходити, – прокоментував вибір дислокацій Дмитро Губський, директор департаменту ЖКГ та капітального будівництва Кам’янського. – Розуміємо, що потрібен капітальний ремонт, але поки що не можемо робити його одразу скрізь».

 

 

Перелік місць, де планується такий же підтримуючий ремонт тротуарів, є в департаменті ЖКГ. Це проспект Стуса, вулиця Грушевського від Ніколенко до Бурхана, спуск по вулиці Медичній, вулиця Звенигородська від Стуса до Грушевського, проспект Конституції до вулиці Гончара, частково проспект Аношкіна, вулиця Республіканська.

Тротуари в Кам’янському: підтримка в очікуванні капремонту - ФОТО

Центральні проспекти – Свободи та Шевченко, в наступному році чекає капремонт, нагадав Д. Губський, тому їх поки що не чіпають.

«Вони латки пороблять і забудуть про нас!» – тривожаться мешканці вулиць, де тротуари відновлені місцями.

Міське самоврядування планує щороку відновлювати тротуари капітально – з бордюрами та пандусами, поділився планами директор департаменту ЖКГ Кам’янського. І паралельно на кількох вулицях робити отаку підтримку латанням. Щоб можна було ходити, поки вулиця дочекається капремонту.

Тротуари в Кам’янському: підтримка в очікуванні капремонту - ФОТО

«Там не було тротуарів багато років, – коментує стан справ пан Губський. – На жаль, кількість квадратних метрів, які ми можемо відремонтувати по кожній вулиці, у нас обмежена».

Тротуари в Кам’янському: підтримка в очікуванні капремонту - ФОТО