Комунальники в Кам’янському латають комунікації, змагаючись зі стихією

Комунальники в Кам’янському латають комунікації, змагаючись зі стихією

Снігопад додає екстриму в роботі аварійних служб комунальних підприємств Кам’янського. Вдень 28 грудня аварійники водоканалу латали аварійні комунікації, змагаючись зі стихією.

Автор: Валентин Фіголь.

Аварія на водогоні між будинками 8 та 10 по вулиці Братській трапилась ще ввечері 26 грудня. «Ми кілька разів телефонували в диспетчерську – їдемо, кажуть…» – розповіли місцеві мешканці.

Аварійна служба «Кам’янського водоканалу» змогла добратись до місця аварії тільки вдень 28 грудня. Аварійники працюють «на розрив», обслуговуючи по десятку викликів на добу, тому не скрізь встигають одночасно, пояснили робітники.

Комунальники в Кам’янському латають комунікації, змагаючись зі стихією - ФОТО

Тим більше, що в останні дні снігопад заважає працювати оперативно, перетворюючи шлях до місця аварії на ралі з перешкодами.

«Бідні хлопці! Як їм працювати в таку погоду!..» – поспівчувала комунальникам старенька мешканка будинку 8 по вулиці Братській.

Незважаючи на негоду, аварійники за приблизно 3 години знайшли місце аварійного витоку, залатали старезну іржаву трубу і засипали яму.

Поки що комунікації в Кам’янському обслуговують працівники КП «Кам’янський водоканал» ДОР. Нагадаємо, що рішенням міськвиконкому функції надавача послуг водопостачання та водовідведення передано комунальному підприємству «Аульський водовод» ДОР. Але поки що не відбулося передавання майна від одного підприємства на баланс іншого, тому аварійна служба «Кам’янського водоканалу» продовжує реагувати на виклики.