У Кам`янському проводять аварійний ремонт доріг

У Кам`янському проводять аварійний ремонт доріг

У Кам’янському за дорученням міського голови Андрія Білоусова виконується аварійний ремонт доріг. Саме взимку утримання шляхів потребує особливої уваги. Для ліквідації ям залучили спеціальну техніку, призначену для робіт у зимовий період та асфальтування невеликих площ за мінусової температури.

Від початку 2022 року ямковий ремонт виконано на 24 вулицях. У першу чергу ремонтують дороги, якими рухається громадський транспорт.

«У цей зимовий період за рахунок підрядних організацій ми залучили дві спеціальні машини, які працюють за мінусових температур. Фактично це міні-асфальтні заводи на колесах, призначені для роботи до -15 градусів. Наразі працюють дві бригади. Одна на Лівому березі, після чого перейде на основні вулиці селища Романкове, друга бригада працює на вулиці Грушевського, а далі переміститься на Соцмісто та «БАМ». У період постійних перепадів температури повітря, коли вода то тане, то замерзає, наше основне завдання – максимально оперативно ліквідувати ямковість на дорогах. Тому бригади працюють щодня, без вихідних. Наразі заасфальтовано 1400 квадратних метрів ям на 24 вулицях міста», – сказав Андрій Білоусов.

Міський голова також зазначив, що до робіт з відновлення дорожнього покриття залучать і спеціальний автомобіль «УЯР». Навесні, коли встановиться плюсова температура повітря, розпочнеться звичайний плановий ремонт автомобільних шляхів.

У планах з асфальтування на найближчий період – вулиця Грушевського, проспект В. Стуса, вулиці Сурська, Криворізька, Романківська, Тритузна, Тульська, Волзька, Подільська, Дунайська, Дніпробудівська, проспекти Конституції, Металургів, Наддніпрянський та інші.