На «офісні тренування» запрошує мешканців Кам’янського КЗ «Спорт для всіх»

На «офісні тренування» запрошує мешканців Кам’янського КЗ «Спорт для всіх»

Руханка – це потужний інструмент оздоровлення та захист від стресу, нагадують лікарі та тренери. Тому фахівці КЗ «Спорт для всіх» Кам’янської міськради запрошують земляків на онлайн «офісні тренування».

Автор: Валентин Фіголь.

Сьогодні для України здорова нація – це запорука виживання країни, бо тільки здорові люди можуть ефективно захищатися і підтримувати економіку.

Фізична активність вважається одним з ефективних інструментів оздоровлення та саморегуляції. Тому фахівці «Спорт для всіх» намагаються залучити до руханки якомога більше мешканців Кам’янського.

Долучити до оздоровчої гімнастики офісних працівників покликаний новий онлайн-проєкт «Офісні тренування».

«Офісні тренування» – це виконання простих ефективних вправ на всі групи м’язів, які можна виконувати в офісі та вдома.

Дані вправи, зауважують автори проєкту, направлені на підвищення працездатності, на зниження стомлюваності і заспокоєння нервової системи, на уникнення розвитку конфліктів та для відновлення сил.

10-хвилинне тренування, сподіваються фахівці, допоможе:

  • покращити тонус більшості м’язів тіла,
  • зміцнити м’язи пресу,
  • покращити рівновагу та поставу.

Автори комплексу вправ нагадують базові правила виконання вправ.

Вихідне положення – стійка прямо, ноги на ширині плечей.  Варто слідкувати за правильною поставою і диханням, дотримуватися принципу поступових тренувань з наростаючими навантаженнями. Під час руху м’язи живота, пресу, рук мають бути напружені.

«Будьте здорові, молоді та красиві! Приєднуйтесь до здорового способу життя!» – закликають земляків фахівці КЗ «Спорт для всіх».