У Кам’янському підприємство-переселенець шукає робітників

У Кам’янському підприємство-переселенець шукає робітників

13 травня в Кам’янському міському центрі зайнятості відбувся ярмарок вакансій швачкам, кравцям та закрійникам. В заході взяли участь 18 безробітних. Роботу пропонувала Ольга Чаюн, директорка Науково-виробничого підприємства «Укрпожстандарт». Це провідний український виробник та постачальник спеціального захисного одягу для пожежних та рятувальників, засобів індивідуального захисту, аварійно-рятувального та пожежно-технічного обладнання.

Підприємство евакуювалося на Дніпропетровщину із зони бойових дій. На новому місці компанія розташувалась в одному з промислових цехів в смт. Кринички та вже найближчим часом розпочне роботу в Кам’янському. В місті вже розміщено виробництво, яке вивезли з Луганської області, та змонтовано сучасне устаткування, яке закупили для якісної та комфортної роботи на новому місці.
Усвідомлюючи всю важливість захисту та спорядження пожежних та рятувальників в умовах воєнного стану, підприємство планує швидко відновити повноцінне виробництво. Роботодавець вже сьогодні створює нові робочі місця, а для якісного укомплектування професійними кадрами співпрацює з державною службою зайнятості. Якщо бажаєте стати частиною команди НВП «Укрпожстандарт» звертайтесь до центру зайнятості за направленням на роботу, або телефонуйте 380981743986, 0569554388.