Волонтери «Фонду розвитку Кам’янського» забезпечили медикаментами військових у трьох областях України

Волонтери «Фонду розвитку Кам’янського» забезпечили медикаментами військових у трьох областях України

Представники «Фонду розвитку Кам’янського» з колегами-волонтерами протягом двох днів відвідали Донеччину, Херсонщину та кордони Дніпропетровської області. Туди доставили необхідні медикаменти, спорядження та продукти харчування для військовослужбовців та бійців тероборони. Про це повідомляє прес-служба ФРК.

13 травня волонтери відвідали м. Курахово, що на Донеччині. Там передали препарати для військово-польового шпиталю: протизастудні, жарознижуючі, знеболювальні. А ще шприці, медичні халати, та обладнання для інтубації і хірургічних операцій.
Цього ж дня зустрілись з бійцями територіальної оборони, які несуть службу у смт. Кринички (Дніпропетровська область). Бійцям також доставили партію медикаментів, а також наколінники і смаколики від школярів.

У суботу, 14 травня, вирушили до Апостолово, що на Дніпропетровщині. Також відвідали Нововоронцовку в Херсонській області. Там передали медикаменти, маскувальні сітки, військове спорядження кам’янчанам, які боронять країну у складі різних підрозділів. Всього протягом двох днів волонтерська команда подолала майже тисячу кілометрів дорогами України.
“Об’єм медичних вантажів, які ми прямо чи опосередковано спрямували на лікування військових вже перевищив 600 кг. Залучаємо усі можливості для того, щоб якомога швидше реагувати на запити від військових. Хочу подякувати міському голові Андрію Білоусову, який допоміг з продуктами харчування для бійців та сприяв доставці вантажів за місцем призначення. Також вдячний очільнику екологічної комісії Кам’янського Олександру Лукашову за вирішення питання доставки медикаментів на Дніпропетровщину”, – зазначив директор «Фонду розвитку Кам’янського» Максим Чехута.

Довідково. «Фонд розвитку Кам’янського» надає допомогу та підтримує військовослужбовців, бійців територіальної оборони, переселенців  та родини, що через війну опинились у складних життєвих умовах.
Існує постійна потреба у продуктах харчування тривалого зберігання та засобах гігієни.  Небайдужі мешканці м. Кам’янське можуть поповнити гуманітарний резерв Фонду за адресою: пр. Шевченка, 14.
Допомогу приймають з понеділка по п’ятницю, з 10:00 до 17:00.

Також діяльність «Фонду розвитку Кам’янського» можна підтримати фінансово (UAH, USD, EUR):

UA653223130000026008000050770
ЄДРПОУ 43107823

Громадська організація «Фонд розвитку Кам’янського»
Призначення платежу: добровільний внесок.