Діти працівників “Каметсталі” можуть безкоштовно отримати професію

Діти працівників “Каметсталі” можуть безкоштовно отримати професію

Вже цієї осені “Метінвест Політехніка” планувала відкрити двері для своїх перших студентів. В центрі Маріуполя планувалося звести сучасний гірничо-металургійний університет зі студентським містечком, гуртожитком і спортивним комплексом. Але війна змінила все.

Проте виш працює, хоч і в іншому форматі, і запрошує на навчання абітурієнтів. Днями на “Каметсталі” пройшла зустріч представників «Метінвест Політехніки» з випускниками загальноосвітніх закладів Кам’янського та їх батьками.

“Як ми знаємо Метінвест – холдинг, що потребує багато ресурсів. І найцінніші – це, звичайно, працівники. Компанія готова вкладатися у навчання молодих людей, які в недалекому майбутньому можуть стати її співробітниками і рухати українську металургію уперед. Я дуже радий, що нам вдалося конструктивно поспілкуватися з батьками юнаків і дівчат, що обирають професію. Чекаємо молодих спеціалістів спочатку на навчанні, а у подальшому – і на роботу на Каметсталі та інших підприємствах Групи Метінвест», – зазначив Костянтин Войцеховський, директор з персоналу та соціальних питань підприємства.

Як повідомили на підприємстві, через воєнний стан навчання в університеті цьогоріч відбуватиметься онлайн, з елементами офлайну. “Метінвест Політехніка” дає можливості подальшого працевлаштування. Працівники “Метінвесту” та їхні діти мають змогу навчатися коштом компанії.