Молодь Кам’янського запрошують на тренінги з питань працевлаштування

Молодь Кам’янського запрошують на тренінги з питань працевлаштування

Центр молодіжних ініціатив пропонує до вашої уваги серію інтерактивних занять по працевлаштуванню від програми СИЛА – «Єднання через спільні дії молоді», яка адмініструється IREX.

Детальна інформація про події:

ІНТЕРАКТИВНЕ ЗАНЯТТЯ «ПЛАНУВАННЯ КАР’ЄРИ ТА ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ».
Учасники зрозуміють свою відповідальність у прийнятті свідомих рішень по плануванню кар’єри, як процесу, що триває все життя.
Коли? 2 серпня
О котрій? 12:00 – 15:00
Вік? 18-29 років

ІНТЕРАКТИВНЕ ЗАНЯТТЯ «ПОШУК РОБОТИ ТА КРИТИЧНЕ МИСЛЕННЯ».
Учасники отримають навички пошуку роботи, освоять критичне мислення, отримають навички з аналізу джерел пошуку роботи, вдосконалять навички роботи з інтернет-сервісами.
Коли? 5 серпня
О котрій? 16:00 – 19:00
Вік? 18-29 років

ІНТЕРАКТИВНЕ ЗАНЯТТЯ «СПІВБЕСІДА ТА ВЕДЕННЯ ПЕРЕГОВОРІВ».
Учасники розвинуть навички власної впевненості та комунікативні навички. Дізнаються більше про типи, етапи підготовки та проведення співбесіди з роботодавцем. Аналіз можливих помилок та способів їх уникнення. Як налаштуватися і не боятися співбесіди. Вербальні та невербальні засоби комунікації.
Коли? 6 серпня
О котрій? 11:00 – 14:00
Вік? 18-29 років

ІНТЕРАКТИВНЕ ЗАНЯТТЯ «ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТ ТА WORK-LIFE-BALANCE».
Аналіз власних біоритмів та планування розпорядку дня. Поради з керування часом, планування, встановлення балансу роботи і особистого життя.
Коли? 9 серпня
О котрій? 12:00 – 15:00
Вік? 18-29 років

ПІДСУМКОВИЙ ФОРУМ З ПИТАНЬ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ МОЛОДІ.
Комунікаційна платформа для молоді та роботодавців для обміну інформації про вакансії. Рекомендації та програми задля покращення працевлаштування молоді. Аналіз актуальних та затребуваних професій та багато іншого.
Брати участь у заключному форумі зможуть найактивніші учасники з попередніх тренінгів програми СИЛА – «Єднання через спільні дії молоді».
Вік? 18-29 років
Кількість учасників на кожному інтерактивному занятті: 20 осіб (не менше 50% з числа ВПО).