Більш ніж 30 одиниць сучасної вибухівки знищено на території Дніпропетровщини

Більш ніж 30 одиниць сучасної вибухівки знищено на території Дніпропетровщини

У Дніпропетровській області знищено 33 одиниці вибухонебезпечних предметів, з яких 1 одиниця сучасного бойового елементу 9Н210, 1 одиниця бойової частини сучасного реактивного снаряду 220 мм та 31 одиниця сучасних КОБЕ 3Б30.

1 серпня піротехніки Дніпропетровщини залучались до знищення вибухонебезпечних предметів у Криворізькому та Синельниківському районах, повідомляється на сайті ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Так, до Служби порятунку «101» надходила інформація про виявлення вибухонебезпечних предметів на території Зеленодольської територіальної громади, Широківської селищної територіальної громади Криворізького району та Великомихайлівської сільської територіальної громади Синельниківського району.

Загалом, відділеннями групи піротехнічних робіт Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області знищено 33 одиниці вибухонебезпечних предметів, з яких 1 одиниця сучасного бойового елементу 9Н210, 1 одиниця бойової частини сучасного реактивного снаряду 220 мм та 31 одиниця сучасних КОБЕ 3Б30.

Рятувальники звертаються до громадян та просять ні в якому разі не торкайтесь підозрілих предметів, а одразу телефонувати до Служби порятунку за номером «101»!

(без названия) - ФОТО