Пильний Погляд отримав відповідь від прокуратури з приводу звинувачень ексначальника поліції Кам’янського

Пильний Погляд отримав відповідь від прокуратури з приводу звинувачень ексначальника поліції Кам’янського

Автор: Валентин Фіголь.

Керівники прокуратури Кам’янського не порушували трудової дисципліни в перші дні повномасштабного російського вторгнення в Україну, повідомляє прокуратура Дніпропетровської області, коментуючи публічні заяви колишнього начальника Кам’янського райуправління поліції Сергія Лукашова.

Про скандал навколо зміни керівництва Кам’янського районного управління поліції «Пильний погляд» згадує не вперше.

Спочатку про свою відставку полковник поліції Сергій Лукашов, який очолював управління поліції в Кам’янському районі, розповів на своїй сторінці у ФБ. Колишній очільник поліції в Кам’янському районі написав, що його відправили у відставку після скарги групи правоохоронців з Кам’янського району до Офісу Генерального прокурора України на дії керівництва прокуратури в Кам’янському.

Пізніше полковник Лукашов розповів, як виявив, що його поки що не звільнено з лав Нацполіції.

«Пильний Погляд» звернувся за коментарем з приводу обвинувачень співробітників прокуратури, про які написав пан Лукашов на своїй сторінці в ФБ.

З відповіддю на інформзапит, як і обіцяли, знайомимо читачів: «За даними табелів обліку робочого часу керівник, перший заступник та заступник керівника Кам’янської окружної прокуратури Дніпропетровської області в лютому, березні та квітні 2022 року трудову дисципліну не порушували».

Пильний Погляд отримав відповідь від прокуратури з приводу звинувачень ексначальника поліції Кам’янського - ФОТО