Про медиків-героїв можна розповісти на спеціальному сайті

Про медиків-героїв можна розповісти на спеціальному сайті

Мешканці Дніпропетровщини можуть творчо вшанувати працю медичних працівників. Написати про знайомого медика-героя можна на спеціальному сайті. Інтернет-ресурс –  частина проєкту Міністерства охорони здоров’я України «Дякуємо серцем». Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

 «Вони тримали удар пандемії коронавірусу. Нині тримають медичний фронт під час великої війни. Наші лікарі хоробрі та витривалі. Вони заслуговують на велику вдячність. Адже б’ються за кожен удар серця», – зазначила заступниця директора департаменту охорони здоров’я ДніпроОВА Тетяна Квітницька.

На сайті «вдячності» від МОЗ можна прочитати історії відважних медиків або розповісти свою. Достатньо обрати відповідний розділ. Там треба вказати ім’я, контактний номер телефону, додати власну оповідь та відправити. Написати про себе або своїх колег можуть і самі лікарі.

Подяка рятівникам у білих халатах можлива й фінансова. Потрібно натиснути на функцію підтримати роботу медиків. Відкриється платформа UNITED24, через яку кожен охочий може зробити грошовий переказ. Кошти надходять на рахунки Національного банку України. Далі спрямовуються профільними міністерствами на найголовніші потреби.

Національна кампанія «Дякуємо серцем» – проєкт Міністерства охорони здоров’я та Бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я в Україні.