Центр молодіжних ініціатив Кам’янського проводить тренінги для дітей та молоді

Центр молодіжних ініціатив Кам’янського проводить тренінги для дітей та молоді

Центр молодіжних ініціатив Кам’янського продовжує плідно працювати. За минулий тиждень ЦМІ провів сім заходів, учасниками яких стали діти та молодь віком від 6 до 29 років:

  • Заняття з драматерапії. На занятті учасники розвинули свою креативність та імпровізаційність, відпрацювали нові способи емоційного мовлення та спілкування.
  • Тренінг «Планування кар’єри та прийняття рішень». Учасники говорили про процес пошуку роботи, зробили огляд каналів пошуку роботи та обмінялися досвідом.
  • Заняття з фототерапії. На заході учасники отримали корисну інформацію про те, які бувають фотографії, як їх правильно робити та змогли задати всі цікавлячи їх питання. Після чого всі пішли застосувати теорію на практиці.
  • Заняття зі скульптуротерапії. На занятті учасники мали змогу самовираження, розвили свою творчість, креативність та навчилися управляти власним часом.
  • Тренінг «Пошук роботи та критичне мислення». Учасники навчилися самостійно аналізувати інформацію про ринок праці та отримали інформацію про можливі місця проходження практики, стажування та працевлаштування.
  • Заняття з танцювальної терапії. Учасники розвили впевненість, відчули гармонію тіла та розвинули уяву.
  • Тренінг «Співбесіда та ведення переговорів».  Учасники поговорили про види співбесіди, самопрезентацію та відпрацювали різні робочі кейси.

Було підписано меморандум з Кам’янським міським центром зайнятості задля збільшення можливостей з працевлаштування для молодих кам’янчан.

Також команда Центру молодіжних ініціатив повернулася з проекту «Банк ідей 2.0: MOLO, дій!», що реалізує МолоДвіжЦентр.Львів у співпраці з Фондом Народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine.

За підсумками зустрічі Центр молодіжних ініціатив Кам’янського отримав фінансування на два проекти: «Ініціативні: навчальна програма з розвитку учнівського самоврядування» та «Волонтерська резиденція».

(без названия) - ФОТО