Поліціянти Кам`янського підтримують дітей-переселенців (відео)

Поліціянти Кам`янського підтримують дітей-переселенців (відео)

Щоб підтримати та розважити дітей-переселенців, у Камянському правоохоронці організували для них  розважальну програму з конкурсами, квестами, іграми та солодкими подарунками. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Кам’янського РУП.

11 серпня поліційні ювенальної превенції Кам’янського РУП завітали до малечі у гості. Почалося свято із солодкого майстер-класу, під час якого всі розписували імбирні прянички. Такий творчий процес дуже захопив дітей різного віку – вони старанно виводили кольорові лінії, створюючи різноманітні візерунки.

Потім разом з правоохоронцями діти намалювали малюнки для наших захисників. В кожному малюнку були зображені мрії про мирне небо та Перемогу. Також у своїх роботах діти висловили слова підтримки та вдячності кожному захиснику. Через волонтерів всі малюнки з побажаннями будуть передані нашим військовим.

Також поліціянти залучили дітей до активних ігор, провели з ними спортивні змагання, різноманітні естафети та квести.

Під час заходу діти отримали заряд позитивних емоцій, гарний настрій, та звичайно ж, солодкі подарунки.

Поліціянти Кам`янського підтримують дітей-переселенців - ФОТОПоліціянти Кам`янського підтримують дітей-переселенців - ФОТО