Переселенцям, які не отримали виплату після подавання онлайн-заявки, треба звернутися до служби соцзахисту

Переселенцям, які не отримали виплату після подавання онлайн-заявки, треба звернутися до служби соцзахисту

Переселенці, які подавали заяву на отримання допомоги через Дію до 30 квітня, але не отримали гроші все одно отримають допомогу на проживання. Про це розповіли під час брифінгу в обласній військовій адміністрації.  

 «Для отримання допомоги на проживання таким людям треба написати заяву. У ній мають бути вказані номер банківського рахунку та персональні дані одержувача. Обов’язково надати підтвердження, що подавали заяву через Дію. Це може бути скриншот», – зазначила начальниця відділу з питань ВПО департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОВА Людмила Король.

Подати документ необхідно до органів соцзахисту до 1 жовтня.

«Розмір виплат не змінився: для людей з інвалідністю та дітей – 3 тис. грн, для інших – 2 тис.», – зауважила Людмила Король.

Загалом на Дніпропетровщині більш ніж 220 тис. отримувачам вже нарахували допомогу на проживання. За останні шість місяців загальна сума виплат склала майже 4 млрд грн.

За детальною інформацією можна звертатися до фахівців департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОВА  за телефоном: (068) 240 68 29.