Тхеквондистка з Кам’янського здобула «бронзу» на чемпіонаті Польщі

Тхеквондистка з Кам’янського здобула «бронзу» на чемпіонаті Польщі

Автор: Валентин Фіголь

Юна вихованка Кам’янської федерації тхеквондо Поліна Кучерява здобула бронзову медаль на Кубку Польщі з олімпійського тхеквондо серед бійців віком до 17 років, що відбувся 19-20 листопада в місті Торунь.

Поліна Кучерява, вихованка ДЮСШ №1 Кам’янського, стала однією з призерок турніру. У ваговій категорії до 68 кілограмів дівчина перемогла у двох поєдинках, а в третьому поступилась з мінімальним відставанням від переможниці. Вихованка тренерів з Кам’янського – А.Стовбана, В.Сторчака, С.Остапенка, здобула «бронзу», ставши однією з призерок чемпіонату.

«Ці змагання були доброю підготовкою до Чемпіонату України, який заплановано провести з 30 листопада по 4 грудня в Івано-Франківську, де Поліна Кучерява представить ДЮСШ № 1», – прокоментував виступ учениці тренер Сергій Остапенко.

Зауважимо: після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну, Поліна з родиною виїхали до Польщі, де дівчина продовжила тренування з тхеквондо в клубі «Самурай» у Вроцлаві. Протягом року юна спортсменка перемогла в міжнародному турнірі в Берліні та здобула «бронзу» на етапі Кубка Світу “Polish Open” у Варшаві, представляла Україну на юнацькому чемпіонаті Європи в Ризі та Всесвітньому фестивалі «She Runs – Active Girls’ Lead» в Брюсселі.