Кам’янське готується до можливого повторного блекауту

Кам’янське готується до можливого повторного блекауту

Чіткий алгоритм дій в умовах можливого блекауту та виконання необхідних підготовчих заходів для забезпечення автономної роботи підприємств міста затвердили на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій представники місцевого самоврядування Кам’янського. Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов.

За словами мера, на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій представники місцевої влади затвердили порядок дій заступників міського голови, керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Кам’янської міської ради та підпорядкованих підприємств та служб, суб’єктів господарювання всіх форм власності у разі повторного «блекауту».

У протоколі прописано чіткий алгоритм дій в умовах повної відсутності електроенергії та виконання необхідних підготовчих заходів (придбання генераторів, “старлінків” та інших речей для «пунктів незламності», створення запасів поливно-мастильних матеріалів, ліків, харчових продуктів та іншого) для забезпечення автономної роботи підприємств, залучених в процесі відновлення тепло,- водопостачання, лікарень, магазинів, аптечної мережі тощо. З енергетиками узгоджено чіткий порядок підключення до живлення об’єктів критичної інфраструктури, медичних закладів, хлібозаводів та інше. За кожним пунктом протоколу закріплена відповідальна особа.

“Ситуація змінюється щохвилини та ми повинні бути готові діяти чітко і злагоджено будь-якої миті”, – зазначив міський голова Андрій Білоусов.

Кам’янське готується до можливого повторного блекауту - ФОТОКам’янське готується до можливого повторного блекауту - ФОТО