Росіяни в ніч на 3 грудня випустили по Дніпропетровщині 30 снарядів

Росіяни в ніч на 3 грудня випустили по Дніпропетровщині 30 снарядів

Російські окупанти у ніч на 3 грудня дев’ять разів атакували з “Градів” і важкої артилерії Нікопольський район Дніпропетровської області. Про це повідомив у Telegram глава Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко. У Кам’янському, за інформацією мера Андрія Білоусова, доба минула без надзвичайних подій.

“Ніч суцільних обстрілів. Найбільше дісталося районному центру. У Нікополь прилетіли понад 30 ворожих снарядів. Люди неушкоджені”, – написав Резніченко.

Він вказав, що внаслідок ворожих ударів понівечені два десятки приватних будинків, господарські споруди, електромережі та газогони. Побиті 50 сонячних панелей.

“У Червоногригорівській та Марганецькій громадах теж минулося без постраждалих. Пошкоджені кілька багатоповерхівок, лінія електропередач та газопровід”, – розповів також глава ОВА.

Окрім цього, за його словами через влучання російського снаряда загорілася газова труба у приватному подвір’ї. Вогнеборці полум’я уже загасили.

Як повідомив у своєму ранковому зверненні у суботу, 3 грудня, міський голова Кам’янського Андрій Білоусов, в місті ніч минула без тривог та надзвичайних ситуацій. Ситуація з енергопостачання залишається складною. Про відновлення роботи трамваїв буде повідомлено заздалегідь. Громадський транспорт працює в штатному режимі.