Українські військові вночі збили над Дніпропетровщиною вісім дронів-камікадзе

Українські військові вночі збили над Дніпропетровщиною вісім дронів-камікадзе

В ніч на 7 грудня росіяни атакували Дніпропетровщину дронами-камікадзе, важкою артилерією та «Ураганами». Наші військові збили всі 8 ворожих безпілотників. Про це повідомив у Telegram голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко. У Кам’янському, за інформацією мера міста Андрія Білоусова, ніч минула без надзвичайних подій.

«Гаряча ніч… Росіяни атакували область дронами-камікадзе, важкою артилерією та «Ураганами».

Круто попрацювали військові з повітряного командування «Схід».

Збили усі вісім ворожих безпілотників, які ворог скерував на область. Попередньо, то були «Shahed-136»», – написав Резніченко.

За його словами, Нікопольський район пережив ще одну важку ніч терору. Росіяни 7 разів ударили з «Ураганів» та важкої артилерії по двох громадах – Марганецькій та Нікопольській. Люди не ушкоджені.

Найбільше постраждав Нікополь. У місті побиті до десятка приватних будинків, господарські споруди та газопроводи. Понівечили кілька магазинів, офісні будівлі та коледж.

Військові вночі збили над Дніпропетровщиною вісім дронів-камікадзе - ФОТО

В інших районах минулося без «прильотів» і на цю хвилину спокійно.

Як повідомив у своєму ранковому зверненні у середу, 7 грудня, міський голова Кам’янського Андрій Білоусов, у місті за минулу добу надзвичайних подій не зафіксовано.

Нагадаємо, що пізно ввечері 6 грудня мер розповів кам’янчанам, що на той час інформації про руйнування або пожежі не надходило. Попередньо було відомо, що  працювала ППО.