Енергетики та машинобудівники пропонують роботу переселенцям в Кам’янському

Енергетики та машинобудівники пропонують роботу переселенцям в Кам’янському

Автор: Валентин Фіголь

У Кам’янському центрі зайнятості приділяють особливу увагу працевлаштуванню переселенців. Енергетики та машинобудівники Дніпропетровщини через Центр пропонують роботу переселенцям. Роботодавці готові розглядати кандидатів без досвіду роботи та освіти, оскільки мають свою навчальну базу.

Сьогодні у Кам’янському проживає приблизно 12 тисяч внутрішньопереміщених осіб, які приїхали з областей, де тривають бойові дії, розповіли фахівці міського Центру зайнятості. Переселенці, на переконання фахівців, потребують підтримки та турботи. Чимало з вимушених переселенців, що залишились без роботи, планують знайти заробіток у Кам’янському. Зараз є актуальними всі види працевлаштування.

На цьому тижні відбулись рекрутингові заходи з представниками ПрАТ ДТЕК «Павлоградвугілля» та ТОВ «КОРУМ Дружківський машинобудівний завод». Потенційні роботодавці зустрічались з вимушеними переселенцями, що залишились без роботи. В ході зустрічі була проведена презентація актуальних вакансій, обговорювали умови праці, стабільну заробітну плату.

Роботодавці пропонують:

– офіційне працевлаштування;

– співробітникам та їх родинам можливість проживання у гуртожитках або часткову компенсацію вартості оренди житла;

– повний соціальний пакет.

А також готові розглядати кандидатів без досвіду роботи та освіти, оскільки мають свою навчальну базу.

Контакт з потенційними роботодавцями можна налагодити через Кам’янський міський центр зайнятості, зателефонувавши за номером: 068 572 4232.

У Кам’янському міському центрі зайнятості намагаються допомогти кожному, хто готовий працювати в тилу, знайти роботу незалежно від того, чи є у вимушених переселенців трудова книжка, чи розірвані в них трудові відносини з попереднім роботодавцем.