Навчання та актуальні вакансії пропонує безробітним Кам’янський центр зайнятості

Навчання та актуальні вакансії пропонує безробітним Кам’янський центр зайнятості

Автор: Валентин Фіголь

Навчання новим спеціальностям та актуальні вакансії на різний смак й рівень кваліфікації пропонує безробітним Кам’янський міський центр зайнятості.

З 13 грудня у Дніпропетровський центр ПТО ДСЗ розпочнеться навчання за професією «Контролер-касир». Навчання, обіцяють фахівці Центру зайнятості, допомагає досконало опанувати роботу на різних реєстраторах розрахункових операцій, вести розрахунки зі споживачами за товари, вироби, послуги та отримати ґрунтовні знання з основ товарознавства.

Які освітні компоненти входять у процес навчання:

  • Касове обладнання
  • Організація та технологія торговельних процесів
  • Комп’ютеризація обліку та продажу товарів
  • Основи товарознавства
  • Інформаційні технології

Навчання передбачає виробничу практику на підприємстві. За результатами видається документ державного зразка – свідоцтво про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації.

Термін навчання: 4,4 місяця, теоретичне та виробниче навчання – очно. Щоденно 5 днів на тиждень.

Якщо вас зацікавила інформація, звертайтеся до фахівців з профнавчання Кам’янського міського центру зайнятості (вул. Медична, 6 каб. 201), або телефонуйте: 0569554157.

Щодо актуальних сьогодні вакансій, пропонованих Центром зайнятості, то серед них трапляються досить специфічні за вимогами до кваліфікації.

Наприклад, підприємству потрібен електрослюсар з ремонту й обслуговування автоматики та засобів вимірювань електростанцій.

Завдання та обов’язки, які покладаються на працівника: виявляє та усуває дефекти в роботі засобів вимірювань і автоматики теплових процесів. Виконує монтаж і ремонт засобів вимірювань та теплової автоматики. Проводить ремонт пристроїв та слюсарну обробку деталей. Налагоджує і проводить випробування після ремонту і монтажу схем теплового контролю, автоматики й захисту котлів, турбін та іншого технологічного устаткування.

Вимоги до кандидата: професійно-технічна освіта, 5 розряд. Стаж роботи за посадою від 1-го року.
Розмір заробітної плати від 10 тисяч гривень

За більш детальною інформацією звертатись до Кам’янський міський центр зайнятості за адресою: м. Кам’янське, вул. Медична 6, тел. (0569)554388, (0569)554387, (068)6840362.